Αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία στα Ανώγεια είναι °C

Την Παρασκευή 28.11.2014 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Χοροεσπερίδα, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των Σχολικών Ιδρυμάτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του χωριού μας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο), την Κοινωνική Υπηρεσία, και το Εργαστήρι Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου, στο πλαίσιο της οποίας τιμήθηκε για την εν γένει προσφορά του ο Aνωγειανός επιχειρηματίας Μιλτιάδης Καράτζης.

Με την παρούσα ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων επιθυμούν να εκφράσουν τις εκ βαθέων ευχαριστίες τους προς όλους εκείνους, που για ακόμη μία φορά αγκάλιασαν με θέρμη την προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος για όσο το δυνατόν πιο ουσιαστική προσφορά στην τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας ενεργά, ο καθένας με τον τρόπο του, στην επιτυχημένη έκβαση άλλης μιας φιλανθρωπικής του εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ειδικότερα:

Τον κόσμο, που με την αθρόα συμμετοχή του στη χοροεσπερίδα μας, αλλά και στη λαχειοφόρο αγορά, η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αυτής, συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου της, μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για στοχευμένες φιλανθρωπικές δράσεις, με γνώμονα πάντα το τρίπτυχο – σύνθημα του συλλόγου μας Πολιτισμός – Ανθρωπιά – Αλληλεγγύη και μας γέμισε ικανοποίηση που, συμμεριζόμενος απόλυτα το κέφι και την καλή μας διάθεση, μοιράστηκε μαζί μας μοναδικές στιγμές, σ’ ένα ακόμα αξέχαστο Aνωγειανό γλέντι.

Τους χορηγούς επικοινωνίας, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην εκδήλωσή μας αυτή, τόσο κατά την προετοιμασία της, με την συμβολή τους στην διάδοσή της στο ευρύ κοινό, όσο και κατά τη διάρκειά της, με την άρτια κάλυψή της.

Τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και έδωσαν με τις ευγενικές προσφορές τους ένα επιπλέον κίνητρο στους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν σε αυτήν.

Τους καλλιτέχνες Γιώργο Φασουλά - Κώστα Καλλέργη - Γιώργο Βρέντζο - Κώστα Μαρκάκη –Αλέξη Κριτσωτάκη που μέχρι το πρωί μας διασκέδασαν και οι οποίοι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, γιατί εκτός του ότι συμμετείχαν οι ίδιοι αφιλοκερδώς στη χοροεσπερίδα μας, προσέφεραν και όλο το ποσό, που συνελέγη από την αυθόρμητη προσφορά όσων χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, για την ενίσχυση του σκοπού της.

Την διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου «οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ»για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.

Τέλος και κυρίως, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων επιθυμούν να ευχαριστήσουν και πάλι τον Μιλτιάδη Καράτζη, που λάμπρυνε με την παρουσία του την εκδήλωσή μας, δίνοντας μας την ευκαιρία να του δείξουμε έμπρακτα – σ’ ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα – με το μικρό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για εκείνον, την βαθιά ευγνωμοσύνη μας για την πολυποίκιλη προσφορά του στην Κρήτη γενικά, στο Σύλλογό μας και στα Ανώγεια ειδικότερα. Ευχαριστούμε, επίσης, την οικογένειά του, τη σύζυγο και συνοδοιπόρο του, αλλά και τα παιδιά του Αντώνη και Μαρίτα, που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στον πατέρα τους, και που με την σεμνή και οικεία παρουσία τους, απέδειξαν για μία ακόμα φορά πόσο άξιοι συνεχιστές του είναι, επιβεβαιώνοντας τη ρήση του ιδίου, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του, ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του είναι η οικογένειά του.

Αντλώντας δύναμη, από την μεγάλη επιτυχία, που χάρη στη συμμετοχή και την ενίσχυση όλων σας, στέφθηκε και αυτή τους εκδήλωση, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων, επιθυμούν να κλείσουν την παρούσα ανακοίνωσή τους με την υπόσχεση πως οι δράσεις τους δεν σταματούν εδώ. Γιατί ο Πολιτισμός, η Ανθρωπιά και η Αλληλεγγύη δεν είναι για μας στείρες έννοιες. Είναι τρόπος ζωής!

 

Τέλος,δεν έχει βρεθεί ο νικητής της κλήρωσης με αριθμό 1130 που κερδίζει ένα τάμπλετ.

 

Μετά τιμής

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανωγείων

'

Ο Πρόεδρος                                                                                           Η γραμματέας

Νίκος Βρέντζος                                                                                              Ελένη Φασουλά

Εκδηλώσεις